دیلیت اکانت واتساپ زمانی کاربرد دارد که بخواهید برای همیشه حساب کاربری خود را حذف کنید؛ مثلاً هنگام تعویض شماره، نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی یا عدم استفاده از این پیامرسان. البته حذف حساب واتساپ با حذف برنامه تفاوت دارد و قبل از انجام آن باید از پیامدهای این تصمیم مطلع باشید. در این مقاله از ارائه دهنده اینترنت ماهان نت، مراحل حذف اکانت واتساپ در اندروید و آیفون، نکات مهم قبل از حذف و تفاوت آن با حذف برنامه را بررسی میکنیم.
قبل از دیلیت اکانت واتساپ این نکات را بدانید
قبل از اینکه حساب واتساپ خود را حذف کنید، بهتر است بدانید این کار دائمی است و با حذف برنامه تفاوت دارد. پس از دیلیت اکانت، بسیاری از اطلاعات شما قابل بازیابی نخواهند بود؛ بنابراین اگر به پیامها یا فایلهای خود نیاز دارید، ابتدا از آنها نسخه پشتیبان تهیه کنید، نکاتی را در این مورد یادآوری میکنیم:
پیامدهای حذف اکانت واتس اپ برای همیشه
- پس از حذف حساب، دیگر به آن دسترسی نخواهید داشت.
- نام و شماره شما از لیست مخاطبین دوستان و خانواده حذف میشود.
- تاریخچه پیامها، گروهها، تصاویر و سایر فایلهای شما به طور کامل حذف میشوند.
- اگر عکس یا پیامی را برای مخاطبی ارسال کرده باشید، پس از حذف حساب، برای آن شخص باقی میماند.
- عضویت شما در تمام گروهها حذف میشود.
- نسخه پشتیبان شما در گوگل درایو (اندروید) و فضای ابری (آیفون) حذف میشود.
- حذف کامل اطلاعات شما حداکثر 90 روز طول میکشد. در این مدت، واتساپ اطلاعات شما را به دلایلی مانند خطاهای نرمافزاری، کلاهبرداری یا مسائل غیرقانونی در دسترس نگه میدارد.
تفاوت حذف اکانت واتساپ با حذف برنامه واتساپ
یکی از رایجترین سوالات کاربران این است که حذف برنامه واتساپ با دیلیت اکانت واتساپ چه تفاوتی دارد. بسیاری تصور میکنند با پاک کردن برنامه از روی گوشی، حساب کاربری آنها نیز حذف میشود؛ در حالی که این تصور اشتباه است.
زمانی که فقط برنامه WhatsApp را حذف (Uninstall) میکنید، حساب شما همچنان فعال باقی میماند. مخاطبان همچنان میتوانند برایتان پیام ارسال کنند و پس از نصب مجدد برنامه و ورود با همان شماره، تمام اطلاعات از نسخه پشتیبان بازیابی خواهد شد.
اما در دیلیت اکانت واتساپ، حساب کاربری شما بهصورت دائمی حذف میشود. تمام گروهها، تاریخچه پیامها، تنظیمات حساب و نسخههای پشتیبان نیز حذف خواهند شد و برای استفاده دوباره باید یک حساب جدید ایجاد کنید.
جدول تفاوت حذف برنامه و حذف اکانت
| حذف برنامه | حذف اکانت |
|---|---|
| فقط اپلیکیشن پاک میشود | کل حساب حذف میشود |
| مخاطبان همچنان پیام ارسال میکنند | دیگر امکان ارسال پیام وجود ندارد |
| امکان بازگشت اطلاعات با نصب مجدد وجود دارد | اطلاعات قابل بازیابی نیستند |
| شماره همچنان فعال است | شماره از واتساپ حذف میشود |
قبل از دیلیت اکانت واتساپ این کارها را انجام دهید
قبل از اینکه حساب واتساپ خود را حذف کنید، بهتر است چند اقدام ساده انجام دهید تا در صورت نیاز اطلاعات مهم خود را از دست ندهید.
- از چتهای مهم نسخه پشتیبان تهیه کنید.
- اگر فایل یا عکس مهمی دارید آنها را در حافظه گوشی ذخیره کنید.
- در صورت استفاده از واتساپ بیزینس، اطلاعات مشتریان را استخراج کنید.
- اگر از واتساپ روی چند دستگاه استفاده میکنید، ابتدا دستگاههای متصل را بررسی کنید.
- مطمئن شوید که تصمیم شما دائمی است؛ زیرا پس از حذف حساب، امکان بازگردانی اطلاعات وجود ندارد.
آموزش دیلیت اکانت واتساپ در اندروید
اگر از گوشی اندرویدی مانند سامسونگ، شیائومی، پوکو، هواوی یا سایر برندها استفاده میکنید، میتوانید تنها در چند مرحله حساب واتساپ خود را برای همیشه حذف کنید.
- وارد برنامه واتساپ شوید و روی علامت سه نقطه منو در بالای صفحه (سمت چپ یا راست، بسته به زبان گوشی شما) ضربه بزنید.
- به مسیر تنظیمات > حساب کاربری > حذف حساب کاربری من بروید.
- در این مرحله، شماره موبایلی که با آن حساب واتساپ خود را ایجاد کردهاید، به همراه کد کشور وارد کنید. سپس روی دکمه “حذف حساب من” ضربه بزنید و در مرحله بعد، یکی از گزینهها را به عنوان دلیل حذف حساب انتخاب کنید.
واتساپ یک بار دیگر از شما برای حذف حساب تأییدیه میخواهد. در این صفحه، برای آخرین بار روی دکمه قرمز رنگ “حذف حساب من” ضربه بزنید. اکنون ديلیت اكانت شما کامل شده و حساب واتساپ شما برای همیشه حذف شده است.
مقاله مرتبط: چگونه پیام های حذف شده واتساپ را برگردانیم بدون برنامه
آموزش دیلیت اکانت واتساپ در آیفون
اگر از آیفون یا آیپد استفاده میکنید، مراحل حذف حساب واتساپ تقریباً مشابه نسخه اندروید است و تنها محل قرارگیری گزینهها کمی تفاوت دارد:
- برنامه واتساپ را باز کرده و در پایین صفحه، روی نماد چرخ دنده ضربه بزنید تا به تنظیمات وارد شوید. سپس به مسیر حساب کاربری > حذف حساب کاربری من بروید.
- شماره تلفن همراه خود را وارد کرده و روی حذف حساب کاربری من ضربه بزنید.
- در مرحله بعد، دلیل حذف حساب کاربری خود را وارد کنید.
- روی حذف حساب کاربری من کلیک کنید تا حساب کاربری واتساپ شما به طور کامل و برای همیشه حذف شود. حذف حساب کاربری واتساپ شما با موفقیت انجام شد.
مقاله مفید: هوش مصنوعی واتساپ
آیا بعد از حذف اکانت واتساپ میتوان آن را بازیابی کرد؟
بازیابی حساب واتساپ به شرایط حذف بستگی دارد. اگر تنها برنامه را حذف کرده باشید، با نصب دوباره و وارد کردن شماره تلفن میتوانید حساب خود را بازیابی کنید. اما اگر گزینه Delete Account را انتخاب کرده باشید، حساب شما بهصورت دائمی حذف میشود.
در صورتی که قبل از حذف، از اطلاعات خود در Google Drive یا iCloud نسخه پشتیبان تهیه کرده باشید، تنها در صورتی میتوانید آن را بازیابی کنید که حساب هنوز حذف دائمی نشده باشد. پس از حذف کامل، نسخههای پشتیبان نیز حذف میشوند و امکان بازگردانی گفتگوها وجود نخواهد داشت.
چگونه اطلاعات حساب کاربری واتساپ خود را ذخیره کنیم؟
برخلاف سابقه گفتگوهای شما، برای ذخیره اطلاعات حساب خود باید آن را درخواست کنید. به خاطر داشته باشید که ذخیره اطلاعات حساب، تنها به عنوان یک مرجع عمل میکند و پس از حذف دائمی حساب خود، نمیتوانید از این فایلها برای بازیابی حساب خود استفاده کنید.
وارد تنظیمات شوید
در تنظیمات، به بخش «حساب» بروید.
درخواست اطلاعات حساب نمایید
روی «درخواست اطلاعات حساب» ضربه بزنید و «درخواست گزارش حساب» را انتخاب کنید. مانند دیگر پلتفرمهای متا از جمله فیسبوک و اینستاگرام، باید حدود 48 تا 72 ساعت منتظر بمانید تا واتساپ تمام دادههای شما را جمعآوری کند. بنابراین صبور باشید.
اطلاعات خود را دانلود کنید
وقتی اطلاعات شما آماده شد، یک پیام خودکار با پیوند دانلود در برنامه دریافت خواهید کرد. برای استفاده از این لینک زمان محدودی خواهید داشت. بیشتر پلتفرمها فقط چند هفته به شما فرصت میدهند تا اطلاعات حسابتان را دریافت کنید، اما واتساپ لینک را تا حدود یک ماه نگه میدارد.
چگونه اطلاعات خود را دانلود کنیم؟
- پس از اینکه واتساپ به شما اطلاع داد، به منوی «درخواست اطلاعات حساب» بروید.
- روی دکمه «بارگیری گزارش» ضربه بزنید. این پلتفرم یک فایل ZIP شامل اسناد HTML و JSON دانلود میکند. شما نمیتوانید این فایلها را مستقیماً در واتساپ ببینید، بنابراین باید آنها را صادر کنید.
- هنگامی که گزارش شما به طور کامل دانلود شد، روی «صادر کردن گزارش» ضربه بزنید و انتخاب خود را تأیید کنید.
- یک برنامه خارجی را برای اشتراکگذاری گزارش در آن انتخاب کنید. سادهترین گزینه این است که یک نسخه از گزارش را به ایمیل خود ارسال کنید یا آن را در سرویس ذخیرهسازی ابری مورد نظر خود آپلود کنید.
- این مرحله اختیاری است. میتوانید گزارش اطلاعات حساب واتساپ خود را برای همیشه از تلفن حذف کنید. برای انجام این کار، روی «حذف گزارش» ضربه بزنید و انتخاب خود را تأیید کنید.
توجه داشته باشید که در این مرحله، حساب واتساپ شما هنوز دست نخورده است و اگر تصمیمتان عوض شده است، میتوانید آن را حذف نکنید.
نتیجه گیری دیلیت اکانت واتساپ
اگر به هر دلیلی تصمیم به دیلیت اکانت واتساپ گرفتهاید، میتوانید آن را حذف کنید. اما توجه داشته باشید که صرفاً حذف برنامه از دستگاههایتان کافی نیست، زیرا حساب شما همچنان فعال باقی میماند و مخاطبین شما همچنان قادر به ارسال پیام به شما خواهند بود، هرچند شما آنها را دریافت نخواهید کرد.
برای حذف کامل و دائمی حساب واتساپ و خروج واقعی از این پیامرسان متعلق به شرکت متا، باید کل حساب خود را به طور کامل حذف کنید. با این حال، اگر مایل به حفظ اطلاعات خود در کنار حذف حساب هستید، فرآیند آن پیچیدهتر از صرفاً فشردن دکمه «حذف» خواهد بود.
با اینترنت پایدار ماهان نت همیشه در ارتباط بمانید
ماهان نت؛ ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ایران، با بیش از دو دهه تجربه است. محصولات پرطرفدار ماهان نت همانند اینترنت ADSL و سایر راهکارهای سازمانی و اینترنت فیبر نوری هستند. با خرید این سرویسها میتوانید بهترین خدمات اینترنتی را با بالاتری سرعت تجربه کنید!
در انتهای مقاله دیلیت اکانت واتساپ هستیم؛ برای خرید، مشاوره و یا پشتیبانی صفحه اینستاگرام ماهان نت، شماره تماس ۱۵۱۴ و اکانت رسمی ماهان نت در لینکدین در دسترس شماست.
سوالات متداول دیلیت اکانت واتساپ
- آیا حذف برنامه واتساپ باعث حذف اکانت میشود؟
خیر. حذف برنامه فقط اپلیکیشن را از گوشی پاک میکند و حساب کاربری همچنان فعال باقی میماند. برای حذف دائمی باید از مسیر Settings > Account > Delete Account اقدام کنید.
- بعد از دیلیت اکانت واتساپ چه اطلاعاتی حذف میشود؟
پس از حذف حساب، تمام پیامها، گروهها، نسخههای پشتیبان، تنظیمات حساب و اطلاعات مرتبط با شماره شما از واتساپ حذف میشود و امکان بازیابی آنها وجود نخواهد داشت؛ مگر اینکه قبل از حذف، نسخه پشتیبان تهیه کرده باشید.
- حذف اکانت واتساپ چقدر زمان میبرد؟
فرآیند حذف حساب بلافاصله آغاز میشود، اما حذف کامل اطلاعات ممکن است تا ۹۰ روز زمان ببرد.
- آیا با حذف واتساپ شماره من حذف میشود؟
شماره تلفن حذف نمیشود، اما ارتباط آن با حساب واتساپ از بین میرود.
- آیا حذف اکانت باعث خروج از گروهها میشود؟
بله. پس از حذف حساب، بهصورت خودکار از تمام گروهها خارج خواهید شد.
- آیا دیگران متوجه حذف اکانت من میشوند؟
واتساپ پیام مستقیمی ارسال نمیکند، اما مخاطبان متوجه حذف تصویر پروفایل، وضعیت حساب و خروج شما از گروهها خواهند شد.
- آیا میتوان دوباره با همان شماره واتساپ ساخت؟
بله. هر زمان بخواهید میتوانید با همان شماره یک حساب کاملاً جدید ایجاد کنید.








نظر شما در مورد این مطلب چیه؟